• Boek je afspraak voor dreadlocks of reiki via e-mail naar esther@moonweaver.be of contactformulier.
  • Sunweaver collectie juwelen online beschikbaar, voor meer info en gepersonaliseerde verzoeken: info@sunweaver.be
  • Achteraf betalen met Klarna is vanaf nu ook mogelijk!
  • Moonweaver gaat er even tussen uit van 01/07/23 - 10/07/23 maak gerust een afspraak via e-mail of contactformulier

Prijslijst voor Moonweaver's dreadlock diensten

Professioneel opgeleide dreadlock artiest & Seienstyle affiliate

Prijzen voor premium dreadlock diensten bij Esther (Moonweaver), let op dat dit over prijzen gaat, voor een specifiekere prijs neem gerust contact met me op via of website of stuur een e-mail zodat ik een specifiekere prijs kan bedenken.


Dreadlocks bijwerken of onderhoud: gemiddeld €35 per uur, het duurt ongeveer 2-3 uur om een hele kop dreads van volledige lengte door te lopen.

De duur van bijwerken hangt af van hoeveel, hoe lang, en hoeveel werk je dreadlocks nodig hebben.

Wil je bijvoorbeeld dat ik extra haar verlengingen toevoeg om bepaalde dreads glad te maken of wil je alleen de bovenkant van je dreads laten bijwerken of wil je bepaalde dreads langer of dikker maken, dan komen er extra kosten bij voor de haarverlenging (100% mensenhaar), neem dan contact met me op voor een prijsindicatie.


Dreads van je eigen haar: prijs varieert tussen €200 - €400, afhankelijk van hoe lang je haar is en in hoeverre je flowy ends (losse eindjes) of blunted ends (ronde/ingehaakte eindjes) wilt. Het maken van ronde/ ingehaakte eindjes duurt bijvoorbeeld veel langer. De tijd varieert van 4-8 uur. Neem contact met ons op voor een meer specifieke prijs & tijdsindicatie.

Dreads met verlenging van echt haar: prijs varieert van €385 - €750, tijd varieert ongeveer 5-14 uur. De prijs varieert van hoe lang je dreads wilt en ook hoe lang het duurt om ze te maken. Alles wordt in 1-2 dagen gedaan. Het is steeds een grote transformatie dus hou die avond ook maar vrij want het is erg moeilijk te bepalen hoe lang het duurt om zo'n klus te klaren. Let op: er komen extra kosten bij voor het echte extensiehaar, neem contact met me op voor een specifiekere prijs.

Verlenging van je reeds bestaande dreadlocks: prijs rond de €390 - €520 afhankelijk van hoeveel dreads je hebt, hoe dik ze zijn en hoe lang ze moeten worden. Onderhoud van je bestaande dreadlocks is inbegrepen. Benodigde tijd ongeveer 4-12 uur. Let op: extra kosten voor de echte haarextensies komen er nog bij, neem contact met me op voor een specifiekere prijs.

Pinch braid dreadlocks: €35 per uur. Tijd varieert ongeveer 4-6 uur. Moonweaver kan in je reeds bestaande synthetische, wollen of echt haar double ended of single end dreadlocks invlechten. De tijd die het kost hangt af van of het een re-do is of dat er wordt uitgegaan van je gewone haardos.

Consult: De kosten voor een consult zijn €35. Als je na je consult een tijd voor het haar boekt, wordt de aanbetaling naar die tijd verplaatst.
Voor alle geboekte tijden geldt dat er een aanbetaling gedaan moet worden voor de gereserveerde en gereed zijnde tijd.

LET OP: Als u niet op uw gereserveerde tijd kan komen, zorg er dan voor dat u mij op tijd informeert. Ik heb een lijst van mensen die willen komen en hun haar willen laten doen, dus als u ervoor kiest om niet te komen op uw gereserveerde tijd, dan zal dit in rekening gebracht worden voor de gemiste tijd. Boekingen kunnen worden gemaakt via contactformulieren, e-mail of online booking (Lees let op! hieronder voor meer informatie).

LET OP!

° Om je plaats te reserveren d.m.v. ons online booking systeem zal je €35 voorschot betalen op de totale prijs van de vereiste dreadlock service.
° Wanneer je een plaats wil reserveren voor een volledig hoofd vol dreadlocks of dreadlocks met verlengingen zal je 2 of meer dagen moeten inboeken.
Om het juiste aantal dagen online te kunnen inplannen overleg je best met Moonweaver via e-mail & dan plannen wij je afspraak voor je in.
° Voor het bijwerken van dreadlocks of nieuwe dreadlocks tot max. partials / gedeeltelijke dreadlocks, zal 1 volledige gereserveerde dag volstaan.
° Voor bijwerken van partial / gedeeltelijke dreadlocks, peekaboo's of nieuwe dreadlocks van 1-10 stuks zal een halve dag volstaan.

Voor vragen en meer info kunt u ons mailen: esther@moonweaver.be