Een afspraak plannen? Dat kan via Connection of stuur een e-mail naar esther@moonweaver.be

Home » Over mij

Iets over mezelf

Photo by Hanne Francis

Hey Fa!
Mijn naam is Esther en ik ben het gezicht achter Moonweaver.

Ik ben een vrije bezielde, door de natuur geïnspireerde kunstenaar spirited (illustratie, beeldhouwen, keramiek) en dreadlock heler (dreadlock maker).

In 2019 startte ik mijn professionele Seienstyle Loctician Training en ik ben #Seienstyleaffilliate sinds September 2020 in België.

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑

Photo by Hanne Francis

Een passie voor tekenen 

Ik beschouw mezelf als een dingenmaakster omdat ik hou van creëeren, van beeldende kunsten tot ambachtelijke dingen en allerlei accessoires.

Ik ben gepassioneerd door veel dingen maar tekenen is mijn leven & creëren is mijn medicijn.

Op dit moment leer ik tattoëeren.

Enkele foto's van mijn beeldend werk kunnen hier online bezichtigd worden, recente werken zijn echter niet online beschikbaar.

 https://estherfrancis.wordpress.com

Een passie voor dreadlocks  

Mijn fascinatie voor dreadlocks begon sedert mijn kindertijd. Haken is ook een van mijn favoriete bezigheden sinds toen, en dan zijn dreadlocks maken niet ver weg. Dreadlocks zijn al in en uit m'n haar gegaan sinds mijn tienerjaren en ja, het is nogal een reis geweest! Maar mijn liefde voor dreadlocks bleef groeien.

🌙

Photo by Esther Francis

Mijn persoonlijke dreadlock verhaal

Ik was 14 jaar toen ik mijn eerste set dreadlocks bij mezelf had gemaakt (met twist & rip methode). Ik hield er erg van, maar jammer genoeg kamde ik ze helemaal uit omdat ik de negatieve commentaar van mijn familie niet kon verdragen. Ik liet er steeds twee of drie in.

Jaren gingen voorbij en kapsels veranderden... Opnieuw maakt ik dreadlocks bij mezelf, maar ik verwaarloosde ze teveel. Het leven ging verder en op op een bepaald moment had ik zelfs dreadlocks met afgeschoren zijkanten. Ik begon te reizen zn liet m'n haar terug groeien. Ik miste de rest van mijn dreadlocks en op een bepaald moment ztelde een vriendin voor ze er opnieuw in te leggen. Jammer genoeg was ik helemaal niet tevreden over het resultaat en ik kamde ze helemaal terug uit! Een tijdje later maakte ik ze opnieuw met mijn lief en het voelde alweer beter...

In 2018 was ik een dreadlock haarmodel voor bijwerken & verlengingen aan mijn eigen dreadlocks bij Seienstyle affiliate Kathleen van Forest Roots. Dat was een echte transformatie for mij! Ik voelde me terug mijzelf en ik kreeg eindelijk de dreadlocks waar ik van droomde!
Samen met mijn eigen dreadlock ervaringen inspireerde zij me om me te verdiepen in de Seienstyle Loctician Course en ik voelde dat dit echt iets voor mij was.

Nu ben ik zo blij en dankbaar om een Seienstyle Affiliate te zijn.
Ik hou ervan om dreadlock maker te zijn omdat ik mijn creatieve talenten kan combineren en om samen met mijn klanten de vreugde en kracht van transformatie te delen. 

Ik kijk ernaar uit om naar jouw dreadlock reis te luisteren!

🌬🐚🤍


🌙