• Boek je afspraak via e-mail naar esther@moonweaver.be of contactformulier.
  • Sunweaver collectie juwelen online beschikbaar, neem contact op voor meer info en gepersonaliseerde verzoeken

Over Moonweaver

Photo by Hanne Francis

Hey mooie mens!
Mijn naam is Esther en het gezicht achter Moonweaver.

Ik ben een vrije ziel en door de natuur geïnspireerde kunstenaar (illustratie, beeldhouwen, keramiek), dreadlockheler (dreadlock maker), spiritueel heler.

In 2019 startte ik mijn professionele Seienstyle Loctician Training en ik ben #Seienstyleaffilliate sinds September 2020 in België.

Photo by Hanne Francis

Kunstenaar

Al heel mijn leven creëer en hou ik van beeldende kunsten tot ambachtelijke voorwerpen en allerlei accessoires.Ik ben gepassioneerd door veel dingen maar tekenen is mijn leven & creëren is mijn medicijn.Enkele foto's van mijn beeldend werk kunnen hier online bezichtigd worden, recente werken zijn echter niet online beschikbaar. https://estherfrancis.wordpress.com

In 2009 studeerde ik af als Meester in de Beeldende Kunsten met specialisatie audiovisuele kunsten.

Ook legde ik me reeds een 4-tal jaar toe op sculpturale keramiek.

 

Een passie voor dreadlocks  

Mijn fascinatie voor dreadlocks begon sedert mijn kindertijd. Haken is ook een van mijn favoriete bezigheden sinds toen, en dan zijn dreadlocks maken niet ver weg. Dreadlocks zijn al in en uit m'n haar gegaan sinds mijn tienerjaren en ja, het is nogal een reis geweest! Maar mijn liefde voor dreadlocks bleef groeien.

Photo by Esther Francis

Mijn persoonlijke dreadlock verhaal

 

Ik was 14 jaar toen ik mijn eerste set dreadlocks bij mezelf had gemaakt (met twist & rip methode). Ik hield er erg van, maar jammer genoeg kamde ik ze helemaal uit. Ik liet er steeds twee of drie in.

Jaren gingen voorbij en kapsels veranderden... Opnieuw maakt ik dreadlocks bij mezelf, maar ik verwaarloosde ze teveel. Het leven ging verder en op op een bepaald moment had ik zelfs dreadlocks met afgeschoren zijkanten. Ik begon te reizen en liet m'n haar terug groeien. Ik miste de rest van mijn dreadlocks en op een bepaald moment stelde een vriendin voor ze er opnieuw in te leggen. Jammer genoeg was ik helemaal niet tevreden over het resultaat en ik kamde ze helemaal terug uit! Een tijdje later maakte ik ze opnieuw met mijn lief en het voelde alweer beter...

In 2018 was ik een dreadlock haarmodel voor bijwerken & verlengingen aan mijn eigen dreadlocks bij Seienstyle affiliate Kathleen van Forest Roots. Dat was een echte transformatie for mij! Ik voelde me terug mijzelf en ik kreeg eindelijk de dreadlocks waar ik van droomde!
Samen met mijn eigen dreadlock ervaringen inspireerde zij me om me te verdiepen in de Seienstyle Loctician Course en ik voelde dat dit echt iets voor mij was.

 Blij en dankbaar ben ik om een Seienstyle Affiliate te zijn, omdat ik mijn creatieve talenten kan combineren en om samen met mijn klanten de vreugde en kracht van transformatie te delen. 

Ik kijk ernaar uit om naar jouw dreadlock reis te luisteren!

 

Mijn Spiritueel pad

 

Of we ons er nu bewust van zijn of niet, naast mens, zijn we allemaal spirituele wezens.

Van kinds af aan was ik reeds begeesterd door verschillende spirituele praktijken... zonder me te realiseren wat dit allemaal nog kon betekenen doorheen mijn leven. Ik was betoverd door stenen  & kristallen. Ik vond ze op wandelingen waar ik ook ging. ik voelde een sterke connectie met de steen familie en ik communiceerde met ermee. 

Dit kan wel heel gek klinken voor vele mensen, en in die tijd realiseerde ik me dat mensen dit niet verstonden, dus besloot ik om er niet meer over te spreken. Desondanks heb ik doorheen m'n leven nooit contact verloren met mijn spiritueel pad en beleefde en bewandelde dit vaak alleen. Maar nu, vele jaren later, voel ik dat in deze tijden mensen er meer voor open staan. Mensen hebben er tegenwoordig meer begrip voor.

Ik ben een hoge priesteress van de nieuwe aarde. Shambala & reiki meester heler.

Cacao ceremonies

Intuitieve coaching