Een afspraak plannen? Dat kan via Connection of stuur een e-mail naar esther@moonweaver.be

Home » Prijslijst voor Dreadlock Diensten

Prijslijst voor Moonweaver's dreadlock diensten

Professioneel opgeleide dreadlock artiest & Seienstyle affiliate

Prijzen voor premium dreadlock diensten bij Esther (Moonweaver), let op dat dit over prijzen gaat, voor een specifiekere prijs neem gerust contact met me op via of website of stuur een e-mail zodat ik een specifiekere prijs kan bedenken.


Dreadlocks bijwerken of onderhoud: gemiddeld €30 per uur, het duurt ongeveer 2-3 uur om een hele kop dreads van volledige lengte door te lopen. Wil je bijvoorbeeld dat ik extra haar verlengingen toevoeg om bepaalde dreads glad te maken of wil je alleen de bovenkant van je dreads laten bijwerken of wil je bepaalde dreads langer of dikker maken, dan komen er extra kosten bij voor de haarverlenging (100% mensenhaar), neem dan contact met me op voor een prijsindicatie.


Dreads van je eigen haar: prijs varieert tussen €200 - €400, afhankelijk van hoe lang je haar is en in hoeverre je flowy ends (losse eindjes) of blunted ends (ronde/ingehaakte eindjes) wilt. Het maken van ronde/ ingehaakte eindjes duurt bijvoorbeeld veel langer. De tijd varieert van 4-8 uur. Neem contact met ons op voor een meer specifieke prijs & tijdsindicatie.

Dreads met verlenging van echt haar: prijs varieert van €385 - €750, tijd varieert ongeveer 5-14 uur. De prijs varieert van hoe lang je dreads wilt en ook hoe lang het duurt om ze te maken. Alles wordt in 1-2 dagen gedaan. Het is steeds een grote transformatie dus hou die avond ook maar vrij want het is erg moeilijk te bepalen hoe lang het duurt om zo'n klus te klaren. Let op: er komen extra kosten bij voor het echte extensiehaar, neem contact met me op voor een specifiekere prijs.

Verlenging van je reeds bestaande dreadlocks: prijs rond de €390 - €520 afhankelijk van hoeveel dreads je hebt, hoe dik ze zijn en hoe lang ze moeten worden. Onderhoud van je bestaande dreadlocks is inbegrepen. Benodigde tijd ongeveer 4-12 uur. Let op: extra kosten voor de echte haarextensies komen er nog bij, neem contact met me op voor een specifiekere prijs.

Pinch braid dreadlocks: €30 per uur. Tijd varieert ongeveer 4-6 uur. Moonweaver kan in je reeds bestaande synthetische, wollen of echt haar double ended of single end dreadlocks invlechten. De tijd die het kost hangt af van of het een re-do is of dat er wordt uitgegaan van je gewone haardos.

Consult: De kosten voor een consult zijn €25. Als je na je consult een tijd voor het haar boekt, wordt de aanbetaling naar die tijd verplaatst.
Voor alle geboekte tijden geldt dat er een aanbetaling gedaan moet worden voor de gereserveerde en gereed zijnde tijd.

LET OP: Als u niet op uw gereserveerde tijd kan komen, zorg er dan voor dat u mij op tijd informeert. Ik heb een lijst van mensen die willen komen en hun haar willen laten doen, dus als u ervoor kiest om niet te komen op uw gereserveerde tijd, dan zal dit in rekening gebracht worden voor de gemiste tijd. Boekingen kunnen worden gemaakt via contactformulieren of e-mail.

LET OP! Voor sommige items is geen voorschot vereist. Voor vragen kunt u ons mailen: esther@moonweaver.be